Somn uşor, micule lup – Gjumin e ëmbël, ujku i vogël (română – albaneză)

Tekst
Carte bilingvă pentru copii, cu audio și video online
0
Recenzje
Przeczytaj fragment
Oznacz jako przeczytane
Opis książki

Carte bilingvă pentru copii (română – albaneză), cu audio și video online Tim nu poate dormi. Îi lipseşte micul lui lup! Poate l-a uitat afară? Tim iese singur în noapte – şi se întâlneşte neaşteptat cu nişte prieteni… ♫ Ascultați povestea citită de vorbitori nativi! În carte veți găsi un link care vă oferă acces gratuit la cărți audio și videoclipuri în ambele limbi. Libër fëmijësh në dy gjuhë, 2 vjeç e tutje (rumanisht – shqip), me audio dhe video në internet Timi nuk mund të bije në gjumë. Ujku i tij i vogël nuk është më aty! A mos ndoshta e ka harruar jashtë atë? I vetëm, ai del jashtë natën ‒ dhe takon shoqëri të papritur… ♫ Dëgjoni historinë e lexuar nga folësit amtare! Brenda librit do të gjeni një lidhje që ju jep akses falas në libra audio dhe video në të dyja gjuhët.

Szczegółowe informacje
Ograniczenie wiekowe:
0+
Rozmiar:
39 str. 58 ilustracji
ISBN:
9783739926766
Tłumacz:
Jeta Abazi Gashi, Qëndrim R. Gashi, Stefan Gitman
Lektorzy:
Bianca Roiban, Jeta Abazi Gashi
Artysta:
Barbara Brinkmann
Wydawca:
Sefa Verlag
Spis treści
Ulrich Renz "Somn uşor, micule lup – Gjumin e ëmbël, ujku i vogël (română – albaneză)" — ebook, pobierz w formatach mobi, epub, txt, pdf lub czytaj online. Zamieszczaj komentarze, recenzje i głosuj na swoje ulubione.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв